JOAN RIBÓ

Hola sóc JOAN RIBÓ GRAU, vaig llegir el llibre  EL CREADOR  de  ALESSANDRO DIMASI  i  em va captivar tant que vaig decidir fer-me SANERGISTA.amb la llicència de sanergista 1401 .

Em dedico a equilibrar les energies, a informar a nivell emocional de les malalties i restableixo la bona salut i benestar, des d’una comprensió de les causes de “el ” o “què” o “qui ” t’ha emmalaltit o t’ha desequilibrat .

Els SANERGISTES, no són metges ni psicòlegs, “SANERGISTA” no es un títol acadèmic. El SANERGISTA, no pot aconsellar o desaconsellar l’ús de medicaments o tractaments amb productes naturals o farmacèutics. (per supossat hi ha sanergistes que són metges)

Sanergia reestableix la sintonia entre les línies energètiques del nostre cos, i la xarxa energètica del planeta i de l’Univers ens situa a cadascú en el just camí de la vida i ens deixa avançar en un estat d’equilibri activant un intercanvi continu de llum i informació adequada a cada ésser permetent la connexió amb els trossets d’ADN i la reintegració de les “cordes” o “filaments”.


Powered by WordPress. Designed by elogi.